Blue Idea lancerer ny tilmeldingsapplikation 

 

Ny tilmeldingsapplikation skal få danskerne til at tilmelde sig SMS-Service. 

 

Som kunde hos Blue Idea har I automatisk adgang til alle med offentlige telefonnumre. Med andre ord kan I hurtigt og effektivt sende SMS-beskeder ud til de fleste adresser i Danmark.

Men der er nogle få personer, som vi ikke automatisk kan hente oplysninger fra. Det gælder dem, som enten har hemmeligt nummer eller arbejdstelefon.

Derfor har vi nu udviklet en tilmeldingsapplikation, som skal gøre det nemt for alle at tilmelde sig SMS-Service. På den måde øger vi sandsynligheden for, at I kan komme i kontakt med alle berørte adresser, når der sker akutte eller planlagte hændelser nær deres bopæl.

 

Få en skræddersyet forside på www.sms-service.dk

 

Den nye tilmeldingsapplikation kan tilgås på www.sms-service.dk. Her kan man som bruger oprette sig med sit mobilnummer og vælge de afsendere, man ønsker at modtage beskeder fra – nemt og hurtigt.

Vi håber selvfølgelig, at I vil dele siden med jeres borgere, beboere og forbrugere, så vi i fællesskab kan øge tilmeldingsprocenten. 

I den forbindelse har vi lavet en skræddersyet forside til jer, hvor jeres navn fremgår. Den finder I på jeres administrationsside på https://dk.sms-service.dk.

  1. Vælg Administration
  2. Tryk på Tilmeld/afmeld
  3. Tryk på Opsætning
  4. Under Link til tilmeldingsapp kan I kopiere jeres skræddersyede link og anvende i jeres kommunikation.

 

  

Ønsker I også at få jeres logo på forsiden? Kontakt os på blueidea@blueidea.dk eller på 70 20 53 53 og hør mere om jeres muligheder. 

 

Har I et tilmeldingsmodul på jeres hjemmeside? 

 

Vi ved, at flere af jer i forvejen anvender et tilmeldingsmodul til SMS-Service på jeres hjemmeside. Dette modul vil stadig fungere, og det er helt op til jer, om I vil ændre den til et link til www.sms-service.dk – eller bruge det som et supplement.  

Fordelen ved at linke til den nye tilmeldingsapplikation er naturligvis, at vi på den måde kan hjælpe hinanden med at få tilmeldinger. For hvis en bruger opretter sig på SMS-Service gennem jer, vil vedkommende formentlig også tilmelde sig andre relevante afsendere - og lige så vel den anden vej rundt. 

Vi glæder os til at få udbredt kendskabet til www.sms-service.dk sammen med jer. Og vi er sikre på, at vi med fælles hjælp og markedsføring kan løfte tilmeldingsprocenten i hele landet. 

 

Læs også: Spørgsmål og svar til den nye tilmeldingsapplikation