Team Rynkeby

Team Rynkeby er et nordisk velgørenhedscykelhold, som hvert år cykler til Paris for at samle penge ind til børn med kræft og deres familier.

Team Rynkeby blev stiftet i 2002, da 11 motionscykelryttere med tilknytning til den danske juiceproducent Rynkeby Foods A/S besluttede sig for at cykle til Paris for at se afslutningen på Tour de France.

Rynkeby Foods var hovedsponsor for turen, men andre virksomheder bakkede også op. Faktisk var deltagerne på historiens allerførste Team Rynkeby-hold så gode til at skaffe sponsorater, at der var 38.000 kr. i overskud, da holdet returnerede til Danmark en god uge senere.

I dag består Team Rynkeby af mere end 2.000 cykelryttere og 500 hjælpere fordelt på 51 hold i seks lande.

I 2015 donerede Team Rynkeby 48,129 mio. kr. til kampen mod børnekræft - heraf gik de 32,8 mio. kr. til Børnecancerfonden.

 

 

 

Kommunikationsværktøj

Blue Idea har udviklet den kommunikationsplatform, som Team Rynkebys næsten 2.000 deltagere bruger til intern kommunikation. Det er her, at deltagerne tilmelder sig træninger, holder styr på deres træningsmængde, kommunikerer med hinanden, opretter sponsorater mm.

Sponsor- og betalingsflow

I 2015 havde Team Rynkeby mere end 5.500 sponsorer, der støttede op om cykelholdets arbejde. Alle sponsorer er oprettet på kommunikationsplatformen, hvorfra de modtager alle relevante kontrakter og informationer på lokalsprog. Det er også her, at alle deltagerne betaler for deres deltagelse.

Mobil-applikation

Som en del af Team Rynkebys kommunikationsplatform hører der også en mobil-applikation, som deltagerne kan hente til deres iPhone- eller Android-telefon. Applikationen understøtter de væsentligste funktioner fra kommunikationsplatformen, og gør det samtidig lettere for deltagerne at kommunikere med hinanden på farten.

Samarbejdet

”Intranettet er livsnerven i Team Rynkeby-projektet. Det er omdrejningspunktet for alt, hvad vi foretager os – alle aktiviteter i Team Rynkeby er i et eller andet omfang forankret i denne kommunikationsplatform.

Samtidig er Blue Idea en vigtig og loyal samarbejdspartner, der igennem snart mange år har været med til at styrke projektets fundament.”   

 

 

Carl Erik Dalbøge
Direktør
Team Rynkeby