Om os

Vi er jeres lynafleder, når uheldet er ude

Blue Idea er Nordens førende leverandør af SMS-Service. Vi hjælper forsyninger, kommuner og boligselskaber med at sende vigtige servicebeskeder til udvalgte adresser. Så I kan fastholde et højt serviceniveau – selv i kritiske situationer.

Om os - Service

Service er nøgleordet

Vi vil gerne yde den bedste service for jer, så I kan yde den bedste service for jeres målgruppe. 

Derfor har vi ikke kun specialiseret os i ét kerneprodukt, men også i få segmenter. Det giver os mulighed for at møde vores kunder i øjenhøjde og lytte til deres behov og ønsker – og dermed udvikle nye, værdifulde løsninger. 

Den gode service skal også komme til udtryk, når tingene ikke går, som de skal. Hvis en kunde ringer ind med en fejl, tager vi styring på at få den løst. Også selv om fejlen ligger hos en ekstern samarbejdspartner. 

Vi vil aldrig sende jer videre til andre, men tager hånd om problemet, så I ikke skal bruge mere tid og energi på det.

Vi er altid lettilgængelige

For os er det vigtigt, at vi er lettilgængelige for vores kunder. Vores tjeneste anvendes ofte i tilspidsede situationer, og her skal vi være lynaflederen, som dulmer nerverne. Ikke kun via SMS-Service, men også som en nærværende samarbejdspartner. 

Derfor kan du finde tryghed i, at I nemt og hurtigt kan komme i kontakt med os, hvis I har brug for hjælp. I ryger aldrig i en telefonkø, men kommer igennem inden for få sekunder. 

Og fordi vi dyrker at være en lille, fleksibel enhed, kan vi reagere og handle med det samme.

Om os - Lettilgængelig

For os handler det om at yde den bedste service for vores kunder, så de kan yde den bedste service for deres målgruppe. Det var sådan, det hele startede i 2009, da en helt særlig bog – og et helt særligt møde – blev startskuddet til Blue Idea, som i dag har marked i Danmark, Sverige og Finland.

Om os - Troværdig samarbejdspartner

Din troværdige samarbejdspartner

Vi går meget op i at være en troværdig samarbejdspartner. Vi lover aldrig mere, end vi kan holde, og vores kunder ved altid, hvor de har os. Og slår vi en skævert, lægger vi os fladt ned, så vi kan få det rettet op hurtigst muligt.

For os er det essentielt, at vi er ærlige og står ved vores holdninger. Vi går gerne imod strømmen, hvis vi tror på, det er den rigtige vej. Og vi er ikke bange for at takke nej, hvis vi ikke er det rigtige match. Hvad enten det er en ny løsning eller et nyt kundesegment. 

Hos Blue Idea har vi respekt for vores kunder og vores kerneprodukt – og vores tillid og integritet er ikke til salg. 

Vil du have en gennemgang af SMS-Service?

Hos Blue Idea står vi klar til at hjælpe dig og dit team.

Hent GDPR-materiale

Mange tak for din interesse! 

Hent materialer

Mange tak for din interesse!