SMS-Service

 

➤   SMS-Service (også tidligere kaldet Beredskabsalarm) er en SMS-portal, der hjælper diverse brancher med omfattende intern
      og ekstern distribution af information.

➤   Applikationen giver virksomheden mulighed for at komme i kontakt med borgere og husstande i et geografisk afgrænset
      område, uden nødvendigvis at have kontaktinformationer på disse. 

Funktioner

 Datagrundlag

 


SMS-Services telefonnumre er konstant opdateret, med data fra 102 teleselskaber og over 5,6 mil. telefonnumre. Suppleret med diverse filtrerings algoritmer, sikrer dette den højst mulige træfsikkerhed.API

 


SMS-Services motor, datagrundlag og funktioner er mulige at integrer med egne IT-systemer via et omfattende API. API'et bliver konstant udvidet som resultat af tæt samarbejde med eksisterende kunder, og kan i mange tilfælde skræddersyes efter specielle ønsker. 

Hent dokumentationTil- og afmeldings modul

 

SMS-Service udbyder et modul, der gør det muligt for borgere at tilmelde e-mailadresser og telefonnumre på adresser der ikke nødvendigvis er registeret derpå. Dette modul kan implementeres på dit website, og gør at borgeren selv kan administrere sine mobiltelefoner og lokationer.

 

Se eksemplerWebsite integration

 


Dit website kan integreres med SMS-Services plug-and-play iframes og moduler til visning og rapportering af drift og meddelelser. Disse kan nemt styles og moduleres, så udseendet og indhold passer til dit website.

 

Se eksempler

 

Sociale medier

 

Skal dine driftsforstyrrelser eller meddelelser gøres offentlige, kan du udover at vise det på dit website, publicere på Facebook og Twitter via SMS-Service.

 

Vejrvarsling

 

I et tæt partnerskab mellem Blue Idea og TV2 Vejret, er der udviklet et system der kombinerer den metrologiske vurdering af vejret samt SMS-Services database med mere end 5,6 millioner mobilabonnementer. 

 

Statstidende

 

I SMS-Service har du mulighed for at få notifikationer når der er nye dødsboer, konkurser, gældssaneringer i din kundedatabase. SMS-Service er direkte integreret med Statstidende.

 

Statistikker

 

SMS-Service kommer med en lang række statistikker omkring SMS og e-mail distribution. Få f.eks. et overblik og dækningsgraden gang for gang og hold øje med dit forbrug.


Driftsrapportering

 

SMS-Service er fuldt integreret med Dansk Energis Info Portal Energi. Det gør det nemt at kombinere distributionen af information med rapportering af driftsforstyrrelser.

 

 


Skabeloner

 

SMS-Service stiller en lang række SMS- og e-mailskabeloner til rådighed, skræddersyet til bestemte brancher og situationer.


Notifikationsflow

 

SMS-Service gør det muligt at underrette interne kontakter automatisk ved specifikke hændelser og udefra kommende rapporteringer. 

Udsendelse

 

Kort

 

Udvælg områder, strækninger eller specifikke adresser ud fra et detaljeret kort.

 

Intern og kundedatabase


Udvælg interne kontaktpersoner eller benyt SMS-Service's filtrerings proces der automatisk sammenligner vores database af modtagere med dit kundekartotek og eventuelle restriktioner.

 

Område og adresse

 

Udvælg postnumre, opgange eller specifikke sider af gader, med SMS-Services alsidige adresseudvælgelse via søgemetoder og et brugervenlig interface.

 

Tilmeldinger

 

Vælg kun at sende ud til aktiv tilmeldte telefonnumre og e-mails i bestemte situationer.

 

Se tilmeldingsmodul

 

Upload


 
SMS-Service er klar til at håndtere
ekstern data. Det er nemt at importere kontaktinformationer fra en lang række dataformater.

 

Brugerdefineret gruppematrix


Lav dit eget hierarki af modtagere og modtagergrupper, ved kompliceret systemer og notifikationsmatrixer.

 

SkemalagtPlanlæg og repeter dine udsendelser langt ude i fremtiden ved forudsigelige eller planlagte begivenheder.

 

GenbrugDu kan altid genbruge og modificere gamle udsendelser ved kendte situationer.