SMS-Service

SMS-Service (også tidligere kaldet Beredskabsalarm) er et kommunikationsværktøj eller en SMS-portal, der hjælper diverse brancher med omfattende intern og ekstern distribution af information. Applikationen giver ganske enkelt virksomheden mulighed for at komme i kontakt med borgere og husstande i et geografisk afgrænset område, uden nødvendigvis at have kontaktinformationer på disse. SMS-Service benyttes af bl.a. af knap 500 forsyningsselskaber, og applikationen sender dagligt tusindvis af SMS'er.

Funktioner

Efter 5-6 års tæt samarbejde med de forskellige brancher og virksomheder, tilbyder SMS-Service et hav af funktioner og services.
Her er et udvalg af disse:


Datagrundlag

SMS-Services telefonnumre er konstant opdateret, med data fra 102 teleselskaber og over 5,6 mil. telefonnumre. Suppleret med diverse filtrerings algoritmer, sikrer dette den højst mulige træfsikkerhed.


API

SMS-Services motor, datagrundlag og funktioner er mulige at integrer med egne IT-systemer via et omfattende API. API'et bliver konstant udvidet som resultat af tæt samarbejde med eksisterende kunder, og kan i mange tilfælde skræddersyes efter specielle ønsker.


Hent dokumentation


Til- og afmeldings modul

SMS-Service udbyder et modul, der gør det muligt for borgere at tilmelde e-mailadresser og telefonnumre på adresser der ikke nødvendigvis er registeret derpå. Dette modul kan implementeres på dit website, og gør at borgeren selv kan administrere sine mobiltelefoner og lokationer.

Se eksempler


Website integration

Dit website kan integreres med SMS-Services plug-and-play iframes og moduler til visning og rapportering af drift og meddelelser. Disse kan nemt styles og moduleres, så udseendet og indhold passer til dit website.

 

 

Se eksempler


Social media integration

Skal dine driftsforstyrrelser eller meddelelser gøres offentlige, kan du udover at vise det på dit website, publicere på Facebook og Twitter via SMS-Service.


Vejrvarsling

I et tæt partnerskab mellem Blue Idea og TV2 Vejret, er der udviklet et system der kombinerer den metrologiske vurdering af vejret samt SMS-Services database med mere end 5,6 millioner mobilabonnementer. 


Statstidende

I SMS-Service har du mulighed for at få notifikationer når der er nye dødsboer, konkurser, gældssaneringer i din kundedatabase. SMS-Service er direkte integreret med Statstidende.


Dækningsgrad og statistikker

SMS-Service kommer med en lang række statistikker omkring SMS og e-mail distribution. Få f.eks. et overblik og dækningsgraden gang for gang og hold øje med dit forbrug.


Driftsrapportering

SMS-Service er fuldt integreret med Dansk Energi´s Info Portal Energi. Det gør det nemt at kombinere distributionen af information med rapportering af driftsforstyrrelser.


Skabeloner

SMS-Service stiller en lang række SMS- og e-mailskabeloner til rådighed, skræddersyet til bestemte brancher og situationer.


Intern notifikationsflow

SMS-Service gør det muligt at underrette interne kontakter automatisk ved specifikke hændelser og udefra kommende rapporteringer. 

Udsendelse

SMS-Service tilbyder forskellige metoder hvorpå du kan udvælge dine modtagere, alt efter hvad der passer til din branche og situation. 


Kort

Udvælg områder, strækninger eller specifikke adresser ud fra et detaljeret kort.


Intern og kundedatabase

Udvælg interne kontaktpersoner eller benyt SMS-Service's filtrerings proces der automatisk sammenligner vores database af modtagere med dit kundekartotek og eventuelle restriktioner.


Område og adresse

Udvælg postnumre, opgange eller specifikke sider af gader, med SMS-Services alsidige adresseudvælgelse via søgemetoder og et brugervenlig interface.


Tilmeldinger

Vælg kun at sende ud til aktiv tilmeldte telefonnumre og e-mails i bestemte situationer.

Se tilmeldingsmodul


Upload

SMS-Service er klar til at håndtere ekstern data. Det er nemt at importere kontaktinformationer fra en lang række dataformater.


Brugerdefineret gruppematrix

Lav dit eget hierarki af modtagere og modtagergrupper, ved kompliceret systemer og notifikationsmatrixer.


Skemalagt

Planlæg og repeter dine udsendelser langt ude i fremtiden ved forudsigelige eller planlagte begivenheder.


Genbrug

Du kan altid genbruge og modificere gamle udsendelser ved kendte situationer.

Hent materiale

Udfyld formularen for materiale.