Funktioner og integrationer

Mere end bare SMS'er

Datagrundlag

SMS-Services telefonnumre bliver konstant opdateret - med data fra 102 teleselskaber og over 5,6 mil. telefonnumre. Suppleret med diverse filtreringsalgoritmer sikrer dette den højst mulige træfsikkerhed.

e-Boks

Send varslinger til modtagernes e-Boks og øg sandsynligheden for, at flest mulige adresser får jeres besked. Med e-Boks kan I også sende beskeder til virksomhedsadresser, som ellers er være svære at få kontakt til. Læs mere.

Fælles tilmeldingsside

www.sms-service.dk har vi udviklet en fælles tilmeldingsapplikation, hvor borgerne kan til- og afmelde sig de afsendere, de ønsker. En god service, som samtidig øger den samlede tilmeldingsprocent. Læs mere.

Visning på website

Jeres website kan integreres med SMS-Services iFrames og moduler til visning og rapportering af drift og meddelelser. Disse kan nemt styles og moduleres, så udseende og indhold passer til jeres hjemmeside. Se eksempel.

Til- og afmeldingsmodul

Vi udbyder et modul, der gør det muligt for borgere med skjult nummer, taletidskort eller erhvervstelefon at tilmelde sig SMS-Service hos jer. Dette modul kan implementeres på jeres website. Se eksempel.

API

SMS-Service er muligt at integrere med egne IT-systemer via et omfattende API. API'et bliver konstant udvidet som resultat af tæt samarbejde med eksisterende kunder - og kan i mange tilfælde skræddersyes efter ønske.

Facebook og mail

Skal jeres SMS-udsendelser gøres offentligt, kan I med få klik sende dem ud på jeres Facebook- og Twitter-side. Derudover kan I også sende beskeden til modtagerens mail, hvis vedkommende har angivet én.

SMS-Samtale

Slå SMS-Samtale til og åbn op for dialoger med jeres slutbrugere og medarbejdere. En fordel i situationer med fx vandtab i et område, manglende måleraflæsninger eller koordinering af vagter.

Indrapportering

Kombiner distributionen af information med rapportering af driftsforstyrrelser. Fuldt integreret med InfoPortal Energi og med dertilhørende Benchmark-modul.

Tekstskabeloner

Spar tid, undgå trælse slåfejl og ensart jeres kommunikation på tværs af organisationen. Kan sættes op for både SMS, Web, Facebook og e-Boks.

Kortudvælgelse

Udvælg områder, strækninger eller specifikke adresser ud fra et detaljeret kort.

Statstidende

Få besked, når der er nye dødsboer, konkurser eller gældssaneringer i jeres kundedatabase. SMS-Service er direkte integreret med Statstidende.

Integrationer og samarbejdspartnere

kamstrup
rambøll
softværket
EnviDan
thvilum
e-Boks
sweco
EG Bolig
elbek og vejrup
unik
artogis

Vil du have en gennemgang af SMS-Service?

Hos Blue Idea står vi klar til at hjælpe dig og dit team.

Hent GDPR-materiale

Mange tak for din interesse! 

Hent materialer

Mange tak for din interesse!